Telefonos rendelés:
+36 70 425 37 93

Felhasználási feltételek


Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

www.cristianopizza.hu webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a weboldal használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési és felhasználási feltételeket, adat és panaszkezelési szabályainkat és azok minden pontjával egyetért! Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

Üzemeltetői adatok
 • Cégnév: Ice Group Kft
 • Székhely: 1203 Budapest Kossuth Lajos 31 4/6
 • Adószám: 23779961-2-43
 • Cégjegyzékszám: 01-09-977669
 • Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Elérhetőség, email: rendeles@cristianopizza.hu
 • Telefon: 06 70 4253793
 • Tárhelyszolgáltató neve: Unique IMG Bt.
 • Tárhelyszolgáltató székhely: 9700 Szombathely, Kós Károly utca 18.
 • Tárhelyszolgáltató email cím: info@ysolutions.hu

A megvásárolható termékek és szolgáltatások köre
A webáruház készételeket, élelmiszereket, italokat forgalmaz. A termékeknél a képek a valóságtól eltérhetnek.
A megjelenített termékek megrendelhetők a webáruház szoftveren keresztül. Átvehetők házhoz-szállítással. . Áraink bruttó árak, melyek az áfát tartalmazzák.
A megkötött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt Szolgáltató nem iktatja, és a későbbiekben nem lesz írásban hozzáférhető.
Szolgáltató magatartási kódexnek nem vetette alá magát, így az nem áll rendelkezésre nála.

Regisztráció
Vásárlás kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció nem vesz igénybe 1 percnél több időt. Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

A megrendelés folyamata
Amennyiben még nem rendelt tőlünk, vagy több mint 3 hónapja nem rendelt már, kérjük megrendelése előtt ellenőrizze, hogy a település ahová a házhozszállítást kéri, szerepel-e aktuális szállítási területeink között, mert csak az ott szereplő településekre fogadunk el rendelést. A listát megtalálja a TUDÁSTÁR - SZÁLLÍTÁSI TERÜLETEK menüpontban az oldalon.
 1. Belépés követően, több regisztrált szállítási cím esetén válassza ki a kívánt rendelési címet. Az adott étlapoldalon a hétválasztó gomb mellett találhatók a szállítási címek.
 2. Az adott étlap kiválasztása után, válassza ki az ételt, majd a mennyiség a plusz/mínusz gombokkal megadható.
 3. A következő lépés a kosár ikonra (vagy a kosárba gombra) való klikkelés, ami a jobb felső sarokban található. Ezen az oldalon látható, hogy milyen ételekből mennyit tartalmaz a kosár, valamint itt még lehetőség nyílik az ételek mennyiségének változtatására; kosár törlésére illetve visszatérni az étlap oldalra.
 4. A megrendelés leadásának utolsó lépése a VÁSÁRLÁS gombra való klikkelés. Ennek a gombnak a segítségével megtörténik a megrendelés.
 5. A rendelésről a rendszer egy automatikus e-mailben tájékoztat.
 6. A megrendelések fogadása munkanapokon: Keddtől - csütörtökig és vasárnap 11.00-tól 22.00 óráig, péntek és szombaton 11-23-oráig  történik.
 7. SZÉP kártyával és étkezési utalvánnyal történő fizetés esetén, a lemondáskor készpénzt nem áll módunkban visszaadni. Étkezési utalvány esetében annak érvényesítése után nem áll módunkban díjat visszatéríteni már.
A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, mely az azt követő napon kerül feldolgozásra.
Rendszerünk a megrendelésről egy automatikus levelet küld Önnek, melyben található rendelési számra hivatkozva érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban, illetve nyomon követheti, módosíthatja azt, ha belép az oldalra regisztrációkor megadott adataival.
Az esetleges adatátviteli hibák kijavítása telefonon, az ügyfélszolgálati munkatárs segítségével is történhet.
A "Kosár" tartalma a rendelés elküldése előtt bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető, a személyes adatok bármikor változtathatóak.

Elállási jog
A gyorsan romlandó élelmiszereket feltétel nélkül visszaküldhetem?
Nem, mert a gyorsan romló termékek (például nem tartós élelmiszerek) és természetüknél fogva (higiéniai vagy egészségügyi okból) vissza nem szolgáltatható termékek esetén sem állhat el a fogyasztó a szerződéstől (45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet).
Kedvezmények
Akciós és más kedvezmények nem összevonhatóak!
Kizárások
A rendeléseket a készlet erejéig teljesítjük!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Fenntartjuk a jogot a rendelés indoklás nélküli elutasítására!
Az esetlegesen az oldal tartalmában, illetve működésében megjelenő hibák miatt felelősséget nem vállalunk!